2014. július 11. 04:20 - self.destruction

call me a sinner call me a saint...

Szóval... Gondoltam erre mar parszor... Lehet hogy jo lenne, lehet hogy kene. Bar gondolom lenyegesen lecsokkent az olvasoim szama .. De mindegy is, csak bennem ott van az, hogy kibeszelnem nemcsak ugy a levegobe irnam jo lenne tudni... Valahogy hogy van hallgatosag dehat igazabol nem valami erdekes, ertem en. Csak engem orol fel valahogy. Ilyenkor jovok ra arra hogy egyebkent miert is vagyok en ekkora erzeketlen fatusko kivulrol. 

-hagyd ezt abba, akadj mar le rola, idegesito mar ezt mindennap hallani.

-igen?akkpr gondolj bele milyen ez nekem... Nekem allqndoan itt van a fejemben, es en nem tudok kimenni a szobabol, hogy ne halljam.

...

Hat ez a gaz, hogy mig a hallgatosag megunja, felall es elmegy, addig en mehetek barmerre velem jonnek a gondolatok, kovetnek ugyanugy ahogy az arnyekom. 

Hat geci vagyok igen. Alapvetoenmost mar igazan. 

En tenyleg szerettem. Ami az en esetemben csoda, hiszen soha se kotodtem igazan senkihez, ismertem embereket akiket nagyon kedveltem es hianyzik, hogy at ido elteltevel mar senki sem olyan elerheto mint annak idejen, de tudom hogy meg tudom meg oket talalni...ellenben o elerhetetlen. Nem azert mert nincs meg a szama... Faszbukon is kereshettem volna barmikor, csak nem volr ertelme, ezert is toroltem ot ki a picsaba nemreg vegtereis mar vagy fel eve nem beszelunk mert le se szarja a fejem. Ez kemeny azok utan amiket mondott. Mindig ugy erzem, hogy csak en jatszom tisztan, en ha valakinek megigerem, h szamithat ram, es felajanlom a baratsagonat az ugy is marad. Es betartom. Ha nem akarom ezt, akkr megmondom, h hallani se akarok tobbet az illetorol, meg kepen se akarom latni, vagy ami a legegyszerubb az az, hogy nem is emlitek semmit ami ezzel kapcsolatos csak eloldalgok. Ehhez kepest o amig egyutt voltunk.."remelem, ha szetmegyunk egyszer akkor is baratok leszunk..." vagy "en MINDIG itt leszek." hat akkor kerdezem en;"áááadááam!hóóol vaaaagy!?" ... Hat ezaz. Pofamba hazudtal oke. Persze ezeket akkor mondtad, amig egyutt voltunk es rafoghatjuk hogy megvaltozott a velemenyed, bar ez mind arrol szolt haszetmegyunk... Tehat nem hiszem, hogy ha tenyleg annyira kedveltel akkor, mint embert akkor ezt most ne erdeklodnel, mert ha ugy lett volna nem szarnal le, hiszen nem bantottalak, csak kezdettneked kenyelmetlenne valni, hogy van baratnod. De ezekszerint meg sem kedvelt soha, csak elhitette magaval... Hat szopas. DE ami lenyeg. Egyebkent. Azhogy tenyleg ha el is fogadom ezt, hogy reg volt/mar maskepp gondolod... De akkor a fasznak kellett a szakitasunk napjan aznap januar 18an azt mondanod, h a baratsagomra igenyt tartasz ettol fuggetlenul/talalkozunk meg beszelunk?MINEK? ha soha nem is tervezted ezt? Mivel toled ott az utolso uzenet en meg valaszoltam neked/irtam ahhoz amirol utoljara tarsalogtunk amikor kozos megegyezes alapjan szakitottal velem, es te mit csinaltal? Vagy honapokig meg se nezted aztan meg basztal a fejemre. Volt szulinapom akkorse koszontottel fel, pedig szerintem ennyi a minimum toled, amikor a pofadba kurja a faszbuk h aznap van a szulinapom es meg posztolsz is. Vagod, ez nem olyan, mint ami,or valaki elfelejti a szulinapod, es ettol fuggetlenul a baratod, hanem ennek a hulyenek ott viritott a pofasjaba csseszki, egyszeruen csak le se szar, ennyi. :'D ... Ugye azota nem beszeltem vele, h nem valaszolt akkor. Mwrtt minek? Mi a fsznak nyomuljak neki, ha kurvara nem erdeklem ot? Megaztan kulonosebben nwm is vagyom arra se, hogy egyaltalan ismerjem. Egy bekepzelt onimado fasz lett zero onkritikval es meg az a csopp intelligenciaja is megszunt letezni,.. Soha nem fogom elfelejteni 

-miert hazudsz? Szerinted ez jo atbaszni azt akit szeretsz!?

-facebookon volt egy kep. "A ferfiak abba szeretnek bele amit latnak a nok abba amit hallanak. Ezert hazudnak a ferfiak es ezert sminkelnek a nok" -mondta ezt tok komoly meggyozodessel mintha minimum egy okori gorog filozofust idezett volna. Rettenetesen rohelyes szituacio volt amugy.

Amikor mondtam neki, hogy ez faszsagakkor annyitmondott, hogy toroljem le a sminket a kepemrol, ha nem azert sminkelem magam, hogy belemszeressenek. Idiota. Soha nem azert sminkeltem, hogy tetszem barkinek is, magamnak akarok tetszeni. Es nekem igy tetszik. Leszarom, hogy kinek tetszik meg kinek se, sminkelten is van egy rakas ember a foldon akinek nem tetszem, mert nem jon be neki a fejformam/alapveto arcvonasaim, vagy az alakom... Sminkkel nem lehet elerni ilyeneket, ez mi? :'D 

Nahmindegy, szoval enyhen sokat gondolt magarol. Masresztmeg abszolut nem ertem, hogy miert jo hazudni barkinek is... EEttol nem leszek boldogabb, foleg hogy ugyis rajovok, es onnantol ketdve mar ossze leszek zavarva es sose fogom tudni mit higyjek, masreszt o se volt eppenseggel boldog amikor a haverja ot baszta a. De az okesvolt engem atbaszni mi?

...Dehogy ennyi felvazolas utan a lenyegre terjek elmondom vegre miert is irom ezt a sok marhasagot...  Hat igy az a helyzet, hogy valami megis hianyzik... Konkretan azok az idok, amikor eloszor talalkoztink meg nagyabol az 1 ev...azotan kovetkezo 3honap abszolut nem, az szar volt, de 1 evig.. Baszki, olyan jokat hulyultunk/elvoltunk, gecisokat beszelgettunk.. Szerettem, hogy iranyithattam bar neha mar kinos volt, h szexben mindig en kezdemenyeztem, de az, hogy majd osszeszarta magat oromeben, h en egy ilyen szarral mint o jarok... Hiaba mondtam, h nem az (mert nekem nem is volt szar) attol meg o igy erezte es ettol jobban felnezett ram, szeretett, nem artott nekem. Aztan kifordult magabol egy ribanc "jotekony" hatast gyakorolt ra es azota meg mindig nem esett pofara. Pedig en szerettem, soha nem kenyszeritettem semmire amit nem akart, nem basztattam hulyesegek miatt, tok jofej voltam vele... Jol kijottunk amig nem varta el, hogy ajnarozzam. De en erre nem vagyok kepes, masreszt en sem vartam el tole, az hogy mondott parszor olyat, amibol a fenntemlitetteket leszurtem, nem azt jelenti hogy ugy igazan el us vartam volna tole, csak o ilyen volt. Ja es nekem ettol vegkepp nem nott az egom, ugyanannyiraleszartam magam mint maskor, csak jolesett, hogy valaki vegre igy viszonyul hozzam. Es igazabol nekem ez faj. Visszahoznam azt az 1 evet... Mert hianyoznak azok a napok... Es az hogy akkor meg viszonylag fiatal voltam 17 eves. Mar elmultam 19 ... Es magamra maradtam. Egyreszt nincs jelenleg a kozvetlen kozelemben egy baratom se, se olyan aki baratjanak tart, es baratom sincs. Eleg gyazos nem? De. Amiota leerettsegiztem es nem jarok mar abba a varosba igazabol senkivel sem tartom a kapcsolatot akivel ott az elmult 2ev soran joban lettem. Merthat nem irnak, en se basztatom inlabb oket es nem is talalkozunk..nekik ott van mint csinalni, igy nem kulonosebben tunik fel a hianyom, es em meg nem akarom magam meghivatni. Pasikkal is aszvolt amiota nemjarunk a szoszkevel, megfordultak 2en aztan az egyik nem valt be vegulna masik meg kijozanodott es mar nwm is kellek. Aztan vwgul rajottem hogy nekem se kell semmi... Lassan 20eves vagyok, es a mai huszonevesek baromira nem ugy viselkednek mint par eve az ennyi idosek... Nincsenek olyan bulik.. Nem olyan az egesz... Mindenki dszkoblabla, unalmas barmok, idiota ontelt szarok. Fosulira ,eg nemmentem csak tovabbkepzesre ahova meg amigyis csak vizsgazni jarok be ,arj, szal a szocialis edletemnek annyxi asszem... Mindegy... Igyis jo.. Majd lesznek szeretoim addig meg masztizok...  Nem szeretem ezt a rinyalast, de valahogy szavakba kellett mar ezt ontenem tenyleg mert megorulok... Elostor nerm fogtam fel, es most jon ki minden..hogy mar fel eve nem is jarunk:'D azelott massal voltam elfoglalva igy abszolut nem torodtem ezzel+mindig volt velem valaki, de kost nincs... Es igy valahogy jobban hianyzik az ahogy egyutt logtunk azzal a szoszivel aki ma mar halott. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://damage0.blog.hu/api/trackback/id/tr146498725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása