2013. március 03. 22:19 - self.destruction

gondolkodtam azon, hogy mi értelmeset írhatnék ide, és akkor felötlött a kérdés, hogy elsősorban mi lehet az, ami miatt az emberek módszeresen megutálnak és elkezdenek baszni a fejemre, másrészt meg az, h mi fog történni velem ha egy gyenge pillanatomban lyukat szúrok a pofámba pc-nek? (már azon kívül, h anyám nyilván megbasz miatta) a komment részlegbe várom az okos válaszokat, bár gondolom senki sem fog reagálni.
bé meg egy picsa most már jól tudom... már kezdtem elfelejteni miért nem sűrün "barátkozok" lányokkal...

22 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://damage0.blog.hu/api/trackback/id/tr206249764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L 2013.03.03. 22:50:13

én 15 éves koromban szúrattam az elsőt, és azt mondtam, akit zavar, vegye ki saját kezűleg. nem tették meg.

SH 2013.03.03. 22:57:52

én szúrtam magamnak, ajakba, többször is, de mindig kivették a szüleim (először a tesóim segítségével fogtak le, én meg üvöltöttem) aztán meg jött a több órás szentbeszéd... :DD

self-destruction 2013.03.03. 22:58:53

lehet nekem is azt kéne csinálnom, de eléggé jó viszonyom van a szüleimmel és az egyetlen dolog ami visszatart, hogy nem akarom elcseszni, mert félek a következményektől.... viszont másrészt a cigi miatt is baszogattak sokáig, mégsem tagadtak ki és mégis dohányzom, valszeg ezt is túlélnék. a kérdés az, hogy ha magamnak szúrom, mennyire tudom elbaszni? ^^

self-destruction 2013.03.03. 23:01:13

hát én is attól tartok, h velem is az lesz, h kiszedetik és végleg elvágom magam náluk, azt meg marhára nem akarom... :/ nemtudom hogy legyen.. :D nem akarok ideget eltalálni meg hasonlók.. :D szalonba meg nincs lelkierőm elmenni :D

L 2013.03.03. 23:03:48

attól függ, hova akarod, de nagy bajt nem tudsz csinálni. inkább azon múlik, hogy mivel [mennyire tiszta cuccal] szúrod, meg mennyire tiszta maga az ékszer. szalonban sterilizálják, de te magadnak nem hiszem, hogy ezt meg tudod tenni, max fertőtleníted, amennyire lehet.

SH 2013.03.03. 23:05:37

ha steril tűvel csinálod, lefertőtlenített pcvel, akkor nem lesz semmi baj. =] aztán szúrás után úgy egy hétig ne nagyon tapizd, csak fertőtlenítsd le naponta a kimeneteknél. illetve kicsit érdemes fertőtlenítéskor megmozgatgatni is. =] ja, hogyha nem bírod a fájdalmat, akkor érdemes előtte lejegelni vagy helyi érzéstelenítőt használni. meg határozott mozdulattal szúrd, úgy nem lesz roncsolt a seb, s gyorsabban gyógyul!

self-destruction 2013.03.03. 23:10:43

köszönöm-köszönöm :D hallottam, hogy gyógyszertárban lehet steril tüt kapni... mondjuk ká a haverjának vodkával érzéstelenített varrótüvel bökte, de azt mondta, h ne próbáljam ki otthon, mert kibaszottul fáj :D :D fájdalmat bírom, azzal nincs gond, csak attól félek, hogy rosszul célzok majd.. :D bár nem tudom, mennyire szánom rá magam, meglátom még

SH 2013.03.03. 23:15:25

igen, a tűk árai kb 20-100 Ft közt vannak =] amúgy először egy nagyobb pc-t használj, mert sokaknak megdagad a szúrás után.

L 2013.03.03. 23:17:58

lehet, természetesen. vaskosabbat kell venni, nyilván, attól függően persze hogy milyen vastag pc-t akarsz. alkohollal tudod fertőtleníteni a pc-t, meg kell várni míg elpárolog róla. szalonban lidokainnal érzéstelenítenek, de anélkül se vészes. a szúrás pillanatában amúgy se nagyon fáj, inkább utána, mikor már megdagad. és jah, nem árt kicsit mozgatni, amikor pucolod [betadine-t javaslok], de jobb eleinte békénhagyni. attól függ, hova szúrtad, de pár hét alatt rendbejön.

self-destruction 2013.03.03. 23:19:57

hm.. jó tudni.. :D remélem nem dagad be semmi... általában ilyen dolgokban szerencsés vagyok, szóval majd koncentrálok, hogy ne rohadjon le a pofám :D gondolom az a szúrás nyáron esedékes csak, mivel kéne először melót találnom :D lehet, hogy akkor anyámék könnyebben megbékélnének a ténnyel, úgy őket ismerve :D

self-destruction 2013.03.03. 23:24:19

szerintem venni fogom, mert az a varrótűs-vodkás kombó kissé megrémített :D hát, meglátom még hogy lesz, mindenesetre köszönöm az infót. :) mondjuk az szaratott be, hogy sokan emlegették az ideget, meghogy hü milyen veszélyes, mások meg azt mondják, h még jobban sült el, mint az amit szalonban csináltattak, szóval valószínüleg ez is a szerencsén múlik... orrba is szeretnék majd amúgy, de azt nem szeretném magamnak szúrni, mert az kicsit macerásabb szerintem. de ajak pc-t bevállalnám itthon is, azt talán még nem baszom el..

L 2013.03.03. 23:26:44

kicsit meg fog, nekem mondjuk csak a nyelvemnél volt gáz, mert az akkora lett mint egy bálna. 2 cm-s szárral kezdtük, most 1,4-es van asszem. az ajkam is megduzzadt, de 1-2 nap alatt lement. szemöldökbe volt még, meg helixbe [ott nem volt semmi külsérelmi nyom, viszont kurva lassan és nehezen gyógyult be, és napokkal később is random vérzésbe kezdett]. meg volt még egy, arról most nem nyikatkozok. ja, mellesleg nem mindegy, miből van a piercing. én azt az 'orvosi fém' néven emlegetett, titániummal ötvözött acélt használnám, az biztosan hypoallergén.

L 2013.03.03. 23:29:24

gondolj bele, milyen kicsi, vékony rétegeket szúrsz át, mikor pc-t raksz be. sokkal komolyabb sérüléseket megúszol minden gond és baj nélkül, egy bőrlebeny átlövése gyakorlatilag semmi. orrnál annyi volt a cink nekem, hogy... nah, nem kertelek, fáj, és 2 rétege van, és nekem állandóan bement a cucc a kettő közé. [kiszedtem álmomban, és később, mikor vissza akartam tenni, de már félig összeforrt.]

SH 2013.03.03. 23:35:04

az orrhoz már szakértőt ajánlanék, mert ott fontos, hogy profin csinálják, ugyanis a porcnak rossz a vérellátása, s ha elrontják, az csúnya dolgokat eredményezhet.

L 2013.03.03. 23:38:26

nekem szalonban csinálták, mégis vadhús nőtt rajta. idővel lejött.

self-destruction 2013.03.03. 23:38:47

nyelvbe pont azért nem szeretnék, mert attól eléggé félek, pedig azt kevésbbé vennék észre.. mondjuk ha bedagad, akkor egyből kiszúrják szal.. ha csak kicsit, az nem gáz, meg ha nem fertőződik el, akkor elégedett leszek. random vérzésbe? jah, tudom orvosi acél, vagy valami hasonló, én is arra gondoltam. mondjuk nem tudom, hogy okosabb-e először valami bogyót belerakni, vagy egyből karikát? én is erre gondoltam, csak mindig van valaki aki azt mondja, hogy "de ideg" meg blabla... nekem voltak már komoly töréseim, vágásaim, meg sok hülyeséget túléltem már, szóval lehet, hogy egy lyuk igazán nem okozhat akkora kárt. orról hallottam, hogy sokaknak hónapok után is fáj, meg télen nem a legjobb nátha meg hasonlók miatt... ilyet is hallottam, hogy az illetőnek csak egy kicsi alig látható pötty volt benne, mégis állandóan vérzett.. az a gáz, hogy nem sok anatómiai ismeretem van, akinek meg van és ismerem az T és ő a büdös életben nem szúrná át nekem. igen, tudom.. vagyis sejtem, mert orra hallottam panaszokat, arra biztos keresek szakértőt ha úgy adódik mert... macerásabb na.

L 2013.03.03. 23:47:41

hát... tény, hogy én eléggé furán beszéltem az első pár napban, meg nem nagyon ment a szilárd kaja, de mondjuk 6 milis bogyóim voltak. a nagyon kicsi vagy tök lapos viszont azért nem jó ötlet kezdésnek, mert ránőhet, amíg gyógyul a nyelv. amúgy nem vészes, csak nekem az volt a legmacerásabb fertőtlenítés szempontjából [ugye mégis csak ott eszel]. igen, nem vettem észre hogy megmozdult a karika, fejhallgató meg hajbirizgálás meg ilyenek miatt, csak hogy valami csikizi az arcom, meg odanyúlok és véres a kezem, stb. aztán abbahagyta, de ha megmozdult a pc, baszottul bírt fájni még elég sokáig. szinte mindegy. én orrban, ajakban és szemöldökben is karikával kezdtem. orrban azért jobb feltétlenül a karika, mert azt nem tudod kirántani. oda ugyanis nem megy vissza, csak szúrással. eleinte legalábbis, amíg nem forrt be. mondták először, hogy olyan vastag ajkam van, hogy nekem nem megy be ajakba a karika először, csak a bogyó, de egy másik helyen nem problémáztak és simán bement. én orrba tél elején szúrattam. igazából... nem tapadt meg rajta a takony xD kölökkoromban, amikor még semmi anatómiai ismeretem nem volt, úgy gondoltam, hogy kell hozzá, de most, hogy van, azt mondom, hogy szinte semennyi nem szükséges :)

self-destruction 2013.03.03. 23:57:24

hát igen, beszéd a másik ami miatt zavarna, meg a kaja.. mondjuk k-t ajakpc is zavarta kajálás közben, meg ő is szalonban csináltatta, mégis volt rajta vadhús és kibaszott lassan gyógyult, meg fájt is neki. szóval úgy fest a profik sem annyira profik... hát mondjuk hogy csak úgy a semmiből elkezd vérezni a képem.. hát.. nem szeretném az biztos. mmint miért nem menne be a karika? ezt úgy nem értem.. :D nekem karikával meg épp ellenkezőleg max olyan gondom lehet, hogy nagyon picit kell találnom, mert eléggé vékony ajkaim vannak. a takony.. :D mondjuk azt is szokták mondani, hogy nyáron nem a legjobb szúratni, mert nagyobb az esély rá, hogy begyullad, szóval nem tudom... remélem, hogy nem :)

L 2013.03.04. 00:11:17

engem csak rágózás közben zavart, meg játszok vele folyton, és már nem egy műanyag bogyót szétrágtam, egyet le is nyeltem. a fémmel meg nem jó játszani mert a fogaid bánják. de kajálásnál semmi bajom nem volt vele. kb. 3 hét alatt gyógyult be. azon kívül nem volt vele bajom, hogy beleragadt a hajamba. a szemöldökömből meg belefolyt a szemembe, és csípett. nem tudja beleforgatni, vagy ilyesmi... én se értettem. de nem olyan vastagok amúgy az ajkaim, szerintem teljesen normálisak. tényleg nem is volt gond egyszer sem, pedig több karikát is kapott. amúgy vannak elég aprók is, de ha meg nagyobb karikát akarsz vékonyabb ajkakkal, akkor lejjebb szúrnak, és ennyi. hát nem tudom, szerintem kb. mindegy. mindenki baromi sokat tud okoskodni, de ha szétnézel, rengetegen járkálnak különböző pc-kel, minden gond nélkül, szóval csak normálisan kell csinálni, és kész.

self-destruction 2013.03.04. 00:16:55

hát nem tervezek vele nagyon játszadozni, ha nem muszáj.. :D ... ő úgy volt vele, hogy folyamatosan forgatta össze-vissza aztán vérzett is neki, meg mindig beakadt az arafatcuccosba ... nem hangzik szívderítően :D azt mondjuk nem értem, ha nagyobb karikát rak be, akkor biztos bele kéne tudnia... nade mindegy, én laikus (vagymi) én nem pofázok ^^' jah, csak mondjuk naggyal eléggé röhelyesen néznék ki szerintem, meg mondjuk ha ki akarnám cserélni valami másra, lehet szarul nézne ki, ha túl lent lenne. jah, pont azzal van a gond, hogy nem tudom mennyire vagyok képes normálisan megcsinálni, de majd meglátom :D

L 2013.03.04. 00:27:27

nehéz kibírni szerintem, hogy ne szórakozz vele, de amikor a fém van bent, én se játszok, szóval végülis nem lehetetlen. nem gáz, csak néha meglepett, hogy jé, vér. nem az volt a baja, hogy nincs akkora ékszer, hanem hogy nem tudja beforgatni. karikákból akkora méretek is vannak, amekkora ajak szerintem nem létezik, szóval a pc-méret nem jelenthetett gondot. ez igaz. szalonban mondjuk annyival jobb, hogy többfélét oda tudsz próbálni. kiszedik neked a bogyót, odateszed, és megnézed tükörben, hogyan állna. steril tű, tiszta pc, tiszta kéz, nagyjából ennyi. utána meg kezelni kell, a betadine a legjobb.

self-destruction 2013.03.04. 00:32:44

most hogy így mondod... de valahogy kibírom mondjuk így elképzelem a szituációt, ha ez velem pl suliban történik meg :D nem tudom, hogy miért nem tudta, ha másnak meg nem volt vele gondja... érdekes. hát az a méret megvan, hogy mekkorát tutira nem, mert azt használtam fülbevalónak és az rohadt nagy. szóval viszonyítási alapom már van. észben tartom :)
süti beállítások módosítása